Title Image

Blog

VAN DER MARK TERUG OP SNELHEID IN WORLDSBK OP MAGNY-COURS

  |   News Racing

BMW Motorrad WorldSBK Team-rijder Michael van der Mark maakte dit weekend zijn rentree op Magny-Cours (FRA) na een lange onderbreking vanwege blessures. Startend vanaf de 15e plek werd Michael twaalfde in de eerste race op zaterdag en dertiende in de Superpole-race op zondagmorgen. Van der Mark crashte helaas tijdens race twee, maar is gelukkig oké.

 

Michael van der Mark, BMW Motorrad WorldSBK Team (SP: 15 / R01: 12 / SP Race: 13 / R02: DNF): “Het was een stevige crash, maar ik ben gelukkig oké. Wel ben ik erg teleurgesteld over die val omdat het vanmorgen juist goed ging in de Superpole-race. Na een goede start, had ik echt een aantal mooie duels en daar genoot ik van omdat ik het gevoel kreeg dat ik steeds meer op snelheid kom. Voor race twee veranderden we de motor iets. Ik had opnieuw een goede start en probeerde naar de groep voor mij te rijden, toen ik de voorkant verloor in bocht 14. Zeker niet een ideale manier om het weekend af te sluiten, maar dit weekeinde was vooral gericht om weer op snelheid te komen en het gevoel terug te krijgen en dat ging goed. Het was alleen jammer om het zo af te sluiten, maar ik kijk nu al uit naar Barcelona.”