Title Image

Sponsors

Heeft u belangstelling voor sponsoring?

 

LKK Sports Management
Laurens Klein Koerkamp
Tel.: +31 (0)6 – 11 59 00 25
E-mail: [email protected]

jetconsult_logo

JetConsult biedt zowel persoonlijke als volledige reisarrangementen als dienst aan. Of het daarbij gaat om een prive- of zakelijke reis, JetConsult is uw adres. Door het aanbieden van op maat gemaakte reizen op elke schaal en op elk gewenst platform krijgt JetConsult u namelijk waar u wilt gaan. Goede reis. Dat is niet een wens, dat is een garantie.

alpinestars_logo

Alpinestars is een fabrikant van technische, hoogwaardige beschermende kleding voor motorfiets- en autorace, alsook voor andere actiesporten zoals mountainbikes en nog veel andere takken. Tot op de dag van vandaag vind je de Alpinestars-erfenis van motorsport en de Italiaanse artisticiteit terug in elk stiksel van elk kledingstuk.

arai_logo

Arai is een merk dat eigenlijk geen introductie behoeft. Deze helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere Arai helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd.

havecon_logo

Havecon is een flexibele en klantgerichte organisatie met veel ervaring in eigen huis op het gebied van ontwikkelingen, fabricage en het compleet realiseren van glastuinbouw-projecten. Innoveren, ontzorgen en afspraken nakomen zijn de onderwerpen waar de mensen van Havecon iedere dag aan werken.

creative-passenger_logo

Creative Passenger is voorbestemd om de wereld te veroveren en klanten te helpen door het creëren van geweldige grafische ontwerpen en hoge kwaliteit websites. Zij hebben met 15 jaar ervaring de expertise, kennis en ervaring die nodig is om de positieve ervaring die je wilt leveren voor elk project.

van-der-mark-transport_logo

Van der Mark Transport

courageous-racing-logo

Courageous Racing