Title Image

Sponsors

Heeft u belangstelling voor sponsoring?

 

LKK Sports Management
Laurens Klein Koerkamp
Tel.: +31 (0)6 – 11 59 00 25
E-mail: [email protected]

pata-snacks_logo

Pata is opgericht in 1981 in het Italiaanse Medole als een producent van chips. Vandaag de dag is Pata één van de grootste spelers op deze Italiaanse markt en gespecialiseerd in het maken van hartige snack. Het brede assortiment bestaat uit onder andere gegrilde chips, maïssoezen, tortilla chips, popcorn, pinda’s en nog veel, heel veel meer.

monster_energy_logo

Most companies spend their money on ad agencies, TV commercials, radio spots, and billboards to tell you how good their products are. At Monster we choose none of the above. Instead, we support the scene, our bands, our athletes and our fans. We back athletes so they can make a career out of their passion. We promote concert tours, so our favorite bands can visit your home town. We celebrate with our fans and riders by throwing parties and making the coolest events we can think of a reality.

jetconsult_logo

JetConsult biedt zowel persoonlijke als volledige reisarrangementen als dienst aan. Of het daarbij gaat om een prive- of zakelijke reis, JetConsult is uw adres. Door het aanbieden van op maat gemaakte reizen op elke schaal en op elk gewenst platform krijgt JetConsult u namelijk waar u wilt gaan. Goede reis. Dat is niet een wens, dat is een garantie.

alpinestars_logo

Alpinestars is een fabrikant van technische, hoogwaardige beschermende kleding voor motorfiets- en autorace, alsook voor andere actiesporten zoals mountainbikes en nog veel andere takken. Tot op de dag van vandaag vind je de Alpinestars-erfenis van motorsport en de Italiaanse artisticiteit terug in elk stiksel van elk kledingstuk.

arai_logo

Arai is een merk dat eigenlijk geen introductie behoeft. Deze helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere Arai helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd.

havecon_logo

Havecon is een flexibele en klantgerichte organisatie met veel ervaring in eigen huis op het gebied van ontwikkelingen, fabricage en het compleet realiseren van glastuinbouw-projecten. Innoveren, ontzorgen en afspraken nakomen zijn de onderwerpen waar de mensen van Havecon iedere dag aan werken.

creative-passenger_logo

Creative Passenger is voorbestemd om de wereld te veroveren en klanten te helpen door het creëren van geweldige grafische ontwerpen en hoge kwaliteit websites. Zij hebben met 15 jaar ervaring de expertise, kennis en ervaring die nodig is om de positieve ervaring die je wilt leveren voor elk project.

meegaa_logo

MeeGaa Substrates is leverancier van potgrondmengsels voor onder meer tuinbouwbedrijven en boomkwekerijen. Op basis van geselecteerd veen en kokos stellen ze in de fabrieken elk gewenst mengsel voor u samen. MeeGaa Substrates is daarnaast leverancier van kokos aan bedrijven in binnen- en buitenland.

van-der-mark-transport_logo

Van der Mark Transport

courageous-racing-logo

Courageous Racing