Title Image

Blog

2014 Misano - Michael van der Mark

VAN DER MARK HOUDT MOMENTUM VAST OP MISANO

  |   News Racing

Michael van der Mark heeft vandaag de tweede tijd genoteerd tijdens de eerste twee vrije trainingen voor het WK Supersport op het Misano World Circuit ‘Marco Simoncelli’. De Rotterdammer kwam op de 4,226 kilometer lange baan in Italië slechts 0,1 seconde te kort op de voorlopige pole position-houder Jules Cluzel. Morgen staat, in aanloop naar de zevende ronde van het Supersport, naast de derde vrije training de enige kwalificatiesessie van het weekend gepland.

 

Michael van der Mark: “De eerste dag was goed, zeker omdat we vanmorgen meteen heel snel waren. Toch had ik in de eerste training niet zo’n goed gevoel over de afstelling en daarom veranderden we in de middag veel. Gelukkig pakten die wijzigingen goed uit. We testten daarnaast verschillende banden en ik wist ook nog eens mijn tijd te verbeteren. Ik ben blij, maar we hebben nog werk te doen, want ik mis nog wel grip. Al ben ik er zeker van dat we ons morgen weer verder kunnen verbeteren.”

 

Pieter Breddels (technisch coördinator): “ Vanmorgen was Michael het snelst en dat hield hij goed vast in de tweede sessie. Ook teamgenoot Lorenzo Zanetti zat er goed bij. We zullen zien wat morgen gaat brengen.”