Title Image

Blog

HET BMW MOTORRAD WORLDSBK TEAM KEERT TERUG OP HET MISANO WORLD CIRCUIT MARCO SIMONCELLI VOOR DE DERDE RONDE VAN HET 2021 WORLDSBK-KAMPIOENSCHAP

  |   News Racing

Na een seizoen zonder Misano World Circuit keerden BMW Motorrad WorldSBK Team-rijders Tom Sykes en Michael van der Mark vandaag eindelijk terug op Misano, aan boord van hun BMW M 1000 RR’s. Bovendien werden ze vandaag voor het eerst in 2021 begroet door fans.

 

Het was voor Michael van der Mark de eerste keer op de BMW M 1000 RR op het Misano World Circuit. Michael reed 19 ronden tijdens FP1 en sloot deze sessie af op P10 (1’35.831). In de middagsessie kon Michael zijn tijden uit FP1 niet evenaren en eindigde de dag daarom op P14.

 

“Het is niet precies waar we willen staan. FP1 vanmorgen voelde goed, ik voelde mij goed op de motor en de rondetijden waren relatief goed, waar ik blij mee was. Vanmiddag hebben we geprobeerd een aantal instellingen op de motor te veranderen, maar we hadden veel moeite met het stoppen van de motor en het insturen en dat maakt het juist op dit circuit niet gemakkelijk. Hoe dan ook, het was leuk om weer op Misano te rijden en zodra we de motor kunnen laten sturen zoals we willen, wordt het echt leuk.”