Title Image

Blog

Voorbeschouwing Aragon 2016

EUROPEES SEIZOEN OP PUNT VAN BEGINNEN VOOR HONDA WORLDSBK TEAM

  |   News Racing

Het Honda WorldSBK Team is onderweg naar Motorland Aragón in Spanje, waar komend weekeinde alweer de derde ronde van het WK Superbike 2016 verreden wordt. Na een veelbelovende start in Australië en Thailand zijn Michael van der Mark en Nicky Hayden klaar voor de eerste Europese wedstrijd. Het is eveneens het begin van een drukke periode doordat er in twee en een halve maand zes raceweekeinden gepland staan.

Michael van der Mark doet het momenteel fantastisch op de Honda CBR1000RR Fireblade SP en staat op slechts één punt van de tweede plaats in de tussenstand. Mede dankzij een indrukwekkende tweede plaats op Phillip Island, z’n beste resultaat tot nu toe, en zijn eerste pole position op het Chang International Circuit in Thailand.

Michael van der Mark: “Ik kijk er echt naar uit om weer te racen na de zeer goede resultaten van Australië en Thailand, waardoor we hebben laten zien dat we op zeer verschillende circuits snel zijn en voor het podium kunnen vechten. Ik heb een goed gevoel voor Aragon; ik hou van het circuit en de afstelling van de motor pakt momenteel erg goed uit. Mijn doel is om wederom op het podium te staan. Dat zou meteen een mooie uitgangspositie zijn voor mijn thuisrace op Assen.”