Title Image

Blog

MICHAEL VAN DER MARK MERCHANDISE OOK TIJDENS DUTCH TT BIJ RIDERS FOR HEALTH NEDERLAND

  |   News Racing

In navolging van de mooie samenwerking tijdens de WK Superbike zal Michael van der Mark ook komend weekend tijdens de Dutch TT samenwerken met Riders for Health Nederland.

De 2018 merchandise van Michael zal namelijk verkocht worden op de stands van Riders for Health bij de helmengarderobe onder de hoofdtribune als ook bij het verkooppunt op de Stekkenwal (Zuidlus). Van ieder verkocht artikel op deze stands gaat een deel naar Riders for Health.

Riders for Health is een onafhankelijke, niet politieke organisatie die zich inzet voor de verbetering van de gezondheidszorg. Het is ontstaan naar het idee van Randy Mamola en in nauwe samenwerking met de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Afrika bestaat voor een zeer groot deel uit onherbergzame en moeilijk bereikbare gebieden. Per motor kunnen zelfs zeer afgelegen gebieden regelmatig door een gezondheidswerker bezocht worden.

Marcha de Noord, Riders for Health Nederland: “Na het WorldSBK evenement in April hebben we een flink bedrag van Michael mogen ontvangen. Hiermee kunnen we veel goeds doen. Heel mooi dat we de samenwerking nu ook tijdens de TT kunnen voortzetten.”

Michael van der Mark: “Helaas rijd ik tijdens de Dutch TT niet op de baan maar door de samenwerking met Riders for Health ben ik toch een beetje aanwezig. Hartstikke mooi dat ik weer met hen kan samenwerken. Ik hoop dat iedereen van mooie races kan gaan genieten. Wil je je handen vrij hebben, bij de helmengarderobe van Riders for Health onder de hoofdtribune kun je tegen een kleine vergoeding je helm kwijt en ondersteun je ook nog een goed doel.”

Sinds 1996 is Riders for Health in Nederland actief onder de naam Stichting Riders for Health Benelux. Kijk voor meer informatie of als je donateur wilt worden op: www.riders.nl

Mocht u komend weekend niet in Assen zijn, de nieuwe merchandise artikelen zijn ook te verkrijgen via de Racesport.nl/shop