Title Image

Blog

WISSELENDE OMSTANDIGHEDEN VOOR BMW MOTORRAD WORLDSBK TEAM TIJDENS EERSTE DAG OP MOST

  |   News Racing

De openingsdag van het FIM Superbike Wereldkampioenschap op Most zit er op voor het BMW Motorrad WorldSBK Team. Het was vandaag voor team en rijders de eerste kennismaking met dit circuit in Tsjechië. Michael van der Mark eindigde in FP1 net buiten de top-10 met een snelste rondetijd van 1’34.267.

 

De middagsessie werd gekenmerkt door wisselende weersomstandigheden waardoor maar een paar coureurs besloten naar buiten te gaan in FP2. Michael en Tom Sykes (GBR) deden dat niet, ook met oog op beter weer tijdens de derde vrije training van morgenochtend.

 

Michael: “Het was vandaag leuk om weer een nieuw circuit te leren kennen. Het is ook echt wel een leuke baan, met zowel snelle als langzame bochten. Dat maakt het allemaal best wel een beetje ingewikkeld, maar ik heb plezier om hier te racen. Vanmorgen deden we het zeker niet slecht, maar we bleven op de hardere band rijden en hadden wat moeite met het veranderen van richting. We hadden zeker een aantal ideeën voor vanmiddag, maar helaas was het nat dus we hebben morgenochtend veel uit te proberen.”