Title Image

Blog

Zaterdag Aragon 2014

VIERDE STARTRIJ VOOR VAN DER MARK

  |   News Racing

Michael van der Mark start morgen tijdens de derde ronde van het WK Superbike op Aragon vanaf de vierde rij, nadat hij in de Superpole de elfde tijd noteerde. De Rotterdammer kende een positieve start van de dag en het team zal dan ook alle data van de eerdere sessies gaan doorlopen om zo tot een goede setting te komen voor het 5,077 kilometer lange circuit van Aragon.

Michael van der Mark (P11, 1.51,510): “Ik had een goed gevoel vanmorgen en ik dacht dat we sneller konden gaan in de Superpole, maar dat pakte anders uit. Ik denk dat onze racesnelheid oké is, maar we moeten van ver op de grid komen en daar ben ik een beetje teleurgesteld over. Morgen is echter een nieuwe dag.”

Pieter Breddels (technisch coördinator): “Het was een lastige dag met Michael op de elfde plaats en Sylvain nadat hij Superpole 2 miste op plaats veertien. Er is een gat met de concurrentie op dit moment, maar we hebben veel data door te nemen en zullen in aanloop naar de warming-up een aantal wijziging doorvoeren.”