Title Image

Blog

2014 Aragon - Michael van der Mark

VAN DER MARK OP JACHT NAAR SPAANS PODIUM

  |   News Racing

Aragon – Spanje – 12.04.2014

Pata Honda-coureur Michael van der Mark heeft zich op Motorland Aragon als vijfde gekwalificeerd voor de WK Supersport-race van morgen. De enige kwalificatiesessie werd verreden onder warme en droge omstandigheden en daardoor kon Van der Mark, op de Honda CBR600RR, zijn tijd van de vrije trainingen verbeteren. Desondanks baalde de Rotterdammer, die vorig jaar tweede werd op Aragon, dat hij de voorste startrij maar net miste. Gelukkig is hij vol vertrouwen voor de wedstrijd, mede dankzij een goede racesnelheid.

 

Michael van der Mark: 

Helaas kregen we het vanmiddag niet voor elkaar om de motor te laten afremmen zoals we wilden. De racesnelheid is oké, al moeten we nog verbeteren om zo sneller te kunnen zijn. Ik ben niet echt tevreden met vandaag, maar ik weet zeker dat we voor morgen de set-up nog iets kunnen verbeteren en zo de aansluiting bij de top kunnen vinden.

 

Pieter Breddels (technisch coördinator): 

Michael had een paar probleempjes met het afremmen van de motorfiets, maar waardoor laat de data nog niet heel duidelijk zien. Aan het einde van de kwalificatie maakten we nog een paar aanpassingen en we lieten Michael daarom rijden in plaats van hem naar binnen te halen voor een nieuwe band. Michael moet morgen voor het podium kunnen rijden; wij zijn klaar voor het duel.