Title Image

Blog

Voorbeschouwing Laguna Seca

VAN DER MARK KLAAR VOOR LAGUNA SECA-DEBUUT

  |   News Racing

Het Pata Honda-team is zich druk aan het voorbereiden op de negende ronde van het WK Superbike die dit weekeinde verreden wordt op het Amerikaanse Laguna Seca. Voor Van der Mark is het zijn eerste bezoek aan Amerika en de eerste etappe van drie pittige weekeinden. Volgende week staat de Acht uren van Suzuka op de planning, een race die hij de afgelopen twee jaar won. De week daarna volgt een relatieve korte verplaatsing richting Maleisië voor de tiende ronde van het WK Superbike op Sepang.

Michael van der Mark: “Ik ben echt enthousiast over dit weekend, want ik ben nog nooit in Amerika geweest! Natuurlijk heb ik van te voren wel een aantal van die geweldige races op Laguna Seca gezien en ik kijk er echt naar uit om er te rijden. De Corkscrew is een van die bochten die iedereen wil rijden, en dat maakt het echt bijzonder. Het gaan zeker drie pittige weken worden met de Acht uren van Suzuka na Laguna en dan Sepang de week er op. Ik had vorige week een test op de Suzuka CBR met mijn nieuwe teamgenoot en dat ging goed. Maar ik kan niet wachten om terug op mijn SBK Fireblade te springen. Ik zal moeten beginnen met het leren van Laguna op vrijdag en vervolgens alles geven.”