Title Image

Blog

honda-cbr1000r_michael-van-der-mark_wintertest-2015

SUCCESVOLLE KLEINE OPERATIE VOOR VAN DER MARK

  |   News Racing

 

Michael van der Mark heeft vandaag een succesvolle, kleine operatie ondergaan voor Quervain’s tenosynovitis in zijn rechter pols. De operatie werd uitgevoerd door Dr. Geert Peersman van het Stuivenberg Ziekenhuis in Antwerpen. De 23-jarige Rotterdammer is inmiddels al weer onderweg naar huis.

Michael van der Mark: “Het was een kleine ingreep, maar wel eentje die moest. De arts heeft tijdens de operatie namelijk nog een aantal kleine ontstekingen gevonden, dichtbij wat al bekend was, en die bleken ook voor problemen te zorgen. De arts heeft mij laten weten dat ik daar in een later stadium zeker last van zou hebben gekregen als ik de blessure met rust had laten genezen. Op dit moment mis ik wat kracht in mijn arm en mijn hand maar over een paar weken moet alles weer in orde zijn. Om eerlijk te zijn, het voelt nu al een stuk beter en ik verwacht dan ook dat het geen probleem meer zal zijn tijdens de eerstvolgende test.”