Title Image

Blog

2014 Imola - Michael van der Mark

PRIMA EERSTE DAG VOOR VAN DER MARK OP IMOLA

  |   News Racing

Michael van der Mark heeft de eerste trainingsdag op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola in Italië als vierde afgesloten. De winnaar van de Supersport-race op Assen gaf slechts tweehonderdste toe op zijn Italiaanse teamgenoot Lorenzo Zanetti. In de ochtendsessie, waarin de Pata Honda-coureur derde werd, ging het ook al goed met Van der Mark. Doordat hij en zijn team precies weten wat nog verbeterd kan worden aan de CBR600RR, is een eerste startrij het doel voor de kwalificatie die op zaterdagmiddag verreden wordt.

 

Michael van der Mark:

€œIk ben tevreden over vandaag, hoewel we een paar probleempjes met de set-up hadden. Uiteindelijk denk ik dat de rondetijd niet zo slecht is. Zaterdag moeten we ons in een aantal gebieden zien te verbeteren en ik moet sommige lijnen beter gaan rijden. Maar we mogen echt niet klagen aan het einde van de eerste dag. We weten dat het een moeilijke baan is voor ons, maar met Lorenzo op de derde plaats en ik op de vierde stek ziet het er goed uit.

 

 

Pieter Breddels (technisch coördinator):

€œMichael was in het begin niet helemaal tevreden, dus voerden we enkele kleine wijzigingen door in de middag en dat pakte goed uit. Hij reed zich naar een comfortabele vierde positie en hij had, net als teamgenoot Lorenzo Zanetti, een goede eerste dag.