Title Image

Blog

Zondag Aragon 2014

PITTIGE DAG VOOR VAN DER MARK IN ARAGON

  |   News Racing

De derde ronde van het WK Superbike op Aragon in Spanje is er één vol uitdagingen geworden voor Michael van der Mark. Gedurende het weekeinde streefde het team naar verbetering om zo de juiste afstelling voor de Honda CBR1000RR Fireblade SP te vinden. In de eerste van twee races moest Van der Mark na tien ronden opgeven door een klein technisch probleem. In de tweede manche wist hij zijn elfde startpositie al snel in te wisselen voor de zesde plaats, maar in de laatste ronde moest Van der Mark zich tevreden stellen met de uiteindelijk achtste positie.

Het team gaat nu alle data van de sessies van dit weekeinde analyseren om zich zo goed te kunnen voorbereiden op de thuisrace in Assen, die volgende week van 17 tot en met 19 april verreden wordt.

Michael van der Mark (DNF – 8e): “Ik voelde mij vrij zeker voorafgaand aan de eerste race, maar wist natuurlijk dat er werk aan de winkel was vanaf startplaats elf. Mijn rondetijden werden beter en beter en ik verbeterde mij elke ronde, maar helaas hadden we een klein technisch probleem waardoor ik uitviel. Race twee was beter. Ik raakte vlug op snelheid en kwam steeds verder naar voren. Ik ben blij met punten te vertrekken uit Aragon, maar we hebben nog wat werk te doen voor Assen volgend weekend. Daar hoop ik op betere resultaten.”