Title Image

Blog

MOTUL DUTCH ROUND: VAN DER MARK MERCHANDISE BIJ RIDERS FOR HEALTH NEDERLAND

  |   News Racing

Komend weekend, tijdens de Motul Dutch Round op het TT Circuit Assen, wordt de nieuwe 2019 merchandise van Michael van der Mark geïntroduceerd. In navolging van de mooie samenwerking in 2018 werkt de Pata Yamaha WorldSBK Team coureur ook dit jaar samen met Riders for Health* Nederland.

 

De merchandise van Michael van der Mark is komend weekend, tijdens de thuiswedstrijd van de Nederlander op het TT Circuit Assen, beschikbaar op de stands van Riders for Health bij de helmengarderobe onder de hoofdtribune en ook bij het verkooppunt in de Fanzone in de paddock. Van ieder verkocht artikel op deze stands gaat een deel van de opbrengst naar Riders for Health.

 

Naast een T-shirt met het rood-wit-blauwe MVDM logo (ook verkrijgbaar in een kider-versie voor de jonge fans) zijn er een nieuw 2019 T-shirt en Hoodie opgenomen in de collectie. De nieuwe items hebben een minder uitbundig design met een subtiele zichtbaarheid van het officiële MVDM logo. Op veler verzoek is er ook een sticker set beschikbaar.

 

Marcha de Noord, Riders for Health Nederland: “Na de prettige samenwerking vorig tijdens het WorldSBK en de Dutch TT in Assen, zijn we blij dat we als Stichting Riders for Health Benelux de samenwerking komend weekend voort kunnen zetten. Vorig jaar hebben we een flink bedrag van Michael mogen ontvangen. Hiermee kunnen we veel goeds doen. Heel mooi dat deze samenwerking een vervolg krijgt.”

 

Mocht u komend weekend niet in Assen zijn, de nieuwe merchandise artikelen zijn ook te verkrijgen via de Racesport.nl webshop.

 

*Riders for Health is een onafhankelijke, niet politieke organisatie die zich inzet voor de verbetering van de gezondheidszorg. Het is ontstaan naar het idee van Randy Mamola en in nauwe samenwerking met de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Afrika bestaat voor een zeer groot deel uit onherbergzame en moeilijk bereikbare gebieden. Per motor kunnen zelfs zeer afgelegen gebieden regelmatig door een gezondheidswerker bezocht worden. Sinds 1996 is Riders for Health in Nederland actief onder de naam Stichting Riders for Health Benelux. Kijk voor meer informatie of als je donateur wilt worden op: www.riders.nl.