Title Image

Blog

GOEDE EERSTE DAG VOOR PATA YAMAHA OP ARAGÓN

  |   News Racing

Het Pata Yamaha WorldSBK Official Team with Rizla werkte vandaag een zeer gedetailleerd programma af tijdens de eerste dag van de vierde ronde van het FIM Superbike Wereldkampioenschap op MotorLand Aragón. Onder relatief lage temperaturen – en duidelijk andere baanomstandigheden dan morgen worden verwacht – concentreerden zowel Michael van der Mark als Toprak Razgatlıoğlu zich op het verfijnen van de set-up van hun Yamaha R1’s voor de races van dit weekeinde.

 

De 27-jarige Van der Mark leidde het Pata Yamaha-contingent en zette de negende tijd neer dankzij een 1’51.060, geklokt in de koelere ochtendsessie.

 

Michael van der Mark: P9 – 1’51.060: “We hebben hier een goede test gehad, maar de motor voelt ietsje anders aan dan toen, dus we hebben de set-up vandaag een beetje aangepast. Ik denk dat als je enkel kijkt naar de resultaten van vandaag, de positie niet echt een indicatie geeft van waar we staan. Ons tempo is echt goed en het gevoel met de motor ook, dus we moeten gewoon alles bij elkaar zien te krijgen. Mijn racetempo is solide, dus daar maak ik mij niet echt zorgen over. We moeten nog een paar kleine dingen vinden, zoals wat extra grip, en dan zijn we klaar.”