Title Image

Blog

ARGENTINIË VOLGENDE STOP VOOR VAN DER MARK

  |   News Racing

De Pata Yamaha WorldSBK-rijders hebben voor de tweede keer dit seizoen de evenaar overgestoken, op weg naar Circuito San Juan Villicum in Argentinië voor de een na laatste ronde van het 2019 FIM Wereldkampioenschap Superbike. Het kan voor Pata Yamaha-rijders Michael van der Mark en Alex Lowes een zeer bepalend weekeinde worden in de strijd om de derde plek in de WK-eindstand.

 

Na Magny-Cours heeft Lowes nog steeds slechts vijf punten voorsprong op Michael. De Pata Yamaha-rijders moeten daarnaast ook Toprak Razgatlioglu in de gaten houden. Na zijn twee zeges op Magny-Cours staat Toprak nog maar 19 punten achter Lowes. De strijd om de derde plek in het WK is daarmee dus een gevecht tussen drie coureurs.

 

Michael van der Mark – Pata Yamaha WorldSBK: “Ik geniet er echt van om in Argentinië te zijn. Vorig jaar was het een moeilijke race voor ons, maar ik ben er vrij zeker van dat het dit jaar een stuk beter zal zijn gezien onze vooruitgang. Ons hele pakket is verbeterd, dus ik ben er van overtuigd dat we weer een sterk weekeinde zullen hebben. We zitten momenteel in een hele mooie flow en mijn doel is om opnieuw te vechten voor de topposities in het voorlaatste raceweekeinde van het seizoen.”