Title Image

Blog

BMW MOTORRAD WORLDSBK TEAM KEERT MET GOEDE HERINNERINGEN TERUG NAAR MISANO MET DE BMW M 1000 RR

  |   News Racing   |   No comment

Na het dubbele raceweekeinde in Spanje en Portugal is het BMW Motorrad WorldSBK Team op weg naar de derde ronde van het FIM Superbike Wereldkampioenschap (WorldSBK) 2021 in Misano, Italië. Het circuit aan de Adriatische kust heeft BMW in het verleden goede resultaten gegeven. In 2019 vierden het team en Tom Sykes (GBR) er de eerste podiumplaats van het WorldSBK-project dat toen nog in de kinderschoenen stond. De race in Misano vond vorig jaar niet plaats vanwege de coronapandemie.

 

Het BMW Motorrad WorldSBK Team hoopt met de nieuwe BMW M 1000 RR dit weekeinde voort te kunnen bouwen op het succesvolle optreden van 2019. Sykes wordt daarbij vergezeld door Michael van der Mark in het BMW Motorrad WorldSBK Team.

 

“Misano is een van mijn favoriete circuits en ik heb het vorig jaar gemist. Ik hou van het circuit, ik hou van de lay-out en ik kijk er echt naar uit. Het is, vergeleken met Aragón en Estoril, een heel ander circuit maar ik denk dat het heel goed past bij de BMW en vooral de manier waarop de motor nu rijdt. Het is denk ik nog steeds moeilijk om te zeggen waar we verwachten te staan, maar ik denk dat we dicht bij de top-5 moeten kunnen zitten. Het gat is ondanks een paar goede resultaten nog steeds ietsje te groot, maar ik denk dat we het op het circuit van Misano heel goed kunnen doen.”

No Comments

Post A Comment

Het modereren van reacties is ingeschakeld. Het kan even duren voordat je opmerking wordt weergegeven.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.